prof. mr. dr. A.R. Houweling

Ruben_houweling_80x110

Ruben Houweling is bijzonder hoogleraar Grondslagen van een modern arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Daarnaast is hij redacteur van de tijdschriften Arbeidsrechtelijke Annotaties (ArA), Tijdschrift voor de Arbeidsrechtpraktijk (TAP) en Jurisprudentie in Nederland (JIN). Ruben is in 2009 gepromoveerd op het onderwerp ‘Op borgsom vrij’.

mr. L. Kirkpatrick

Linde_kirkpatrick

Linde Kirkpatrick is werkzaam als wetenschappelijk docent aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (sectie arbeidsrecht ESL). Daarnaast verricht zij redactiewerkzaamheden ten behoeve van AR Updates. Ze rondde in 2013 haar Master Arbeidsrecht af aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

mr. drs. I. Lintsen

Imke_lintsen

Imke Lintsen is als docent/promovenda verbonden aan de Vaksectie Sociaal recht Radboud Universiteit Nijmegen (Onderzoekcentrum Onderneming en Recht). Ze coördineert en doceert o.a. het mastervak Sociale zekerheidsrecht. Haar proefschrift richt zich op de rechtspositie van de werknemer in het aanbestedingsrecht. Naast de master Nederlands recht (specialisatie Burgerlijk recht) rondde ze tevens de master Bedrijfskunde (specialisatie Strategic Human Resource Management) aan de Radboud Universiteit af.

mr. S. Said

Samiha_said

Samiha Said is werkzaam als docente en promovenda aan de vakgroep Sociaal Recht en Sociale Politiek aan de Universiteit van Tilburg. In die hoedanigheid doceert zij in diverse bachelor- en mastervakken, waaronder de vakken Arbeidsrecht, Socialezekerheidsrecht en Collectief Arbeidsrecht. Daarnaast verricht zij onderzoek naar de rechtspositie van de zelfstandige in nationaal en internationaal perspectief.